Început de An Nou în sânge. Afganistan, atac taliban în nord: 8 polițiști uciși

Anul 2020 în Afganistan a început cu violența talibană: în nordul provinciei Balc, opt membri ai forțelor de securitate au fost uciși într-un atac pe autostrada Mazar-Shibrghan. Șeful poliției provinciale, Ajmal Faiz, a declarat că talibanii au atacat un post de siguranță a autostrăzii în zona Alam Khail. Este de așteptat semnarea un acord de pace între talibani și Statele Unite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.