Începuse să-i cadă părul și credea că este din cauza stresului. O tânără face o descoperire șocantă

La 29 de ani , Emma Marshall a descoperit că era otrăvită de ucegaiul din casă.

Tânăra suferea de acnee, începuse să-și piardă memoria, părul începuse să-i cadă și începuse să se îngrașe. Prietenii îi spuneau că este din cauza stresului. Emma se hotărâse să-și facă analizele și atunci a făcut descoperirea șocantă: nivelurile de micotoxină, cauzate de mucegai, nu aveau valori normale. Emma a fost consultată de mai mulți medici, dar nimeni nu a înțelegea ce are :

Un bărbat a răpit și violat fără milă o fetiță de doi ani: condamnat la moarte după nouă ani de proces

“Toți îmi spuneau că muncesc prea mult, că aceste simptome nu sunt altceva decât rezultatul stresului și oboselii”.

Diagnosticul corect a venit numai după o vizită la un specialist în medicină alternativă.

“Cu ultimul doctor am vorbit despre tot, și când i-am arătat că în 2015 după ce m-am mutat într-o altă casă, atunci am început să simt primele disconforturi. Era ca și cum corpul meu ar fi fost lent otrăvit “, a povestit femeia presei locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.