Incendiul Notre Dame, “muncitorii fumau pe schele”

Incendiul Notre Dame, “muncitorii fumau pe schele”

Muncitorii angajați în șantierul de construcții din catedralei Notre Dame au fumat pe schele, încălcând regulile. Acest lucru a fost declarat de Le Bras Frères, firma de construcții care a montat schela, Cu toate acestea, firma exclude că,  comportamentul angajaților ar fi provocat incendiul care a afectat grav clădirea.

 

“Pot să confirm că acest lucru le-a spus și poliția, regretăm încalcarea interdicției pentru fumat, dar nu credem că un chiștoc de țigară a dat foc catedralei Notre Damei.” Când arunci un chiștoc de  țigară pe o grindă de stejar , nu se declanșează un incendiu “, a declarat un purtător de cuvânt, DPA, referindu-se la declarațiile făcute de conducerea firmei.

 

Anchetatorii, în orice caz, continuă să creadă că focul a fost cauzat probabi de un scurtcircuit.

Te-ar putea interesa și Incendiul la Notre-Dame, profetia lui Victor Hugo: ”O flacara mare printre clopotnite”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.