Incendiu uriaș în Los Angeles: o persoană a murit și o sută de mii de oameni au fost evacuați / VIDEO

Un incendiu uriaș a izbugnit azi noapte  în Los Angeles , California . Nordul orașului este înconjurat de flăcări care se răspândesc rapid. O sută de mii de rezidenți din zona metropolitană din Los Angeles au fost evacuați cu forța

Flăcările focului numit „Saddlebridge” s-au răspândit noaptea, după ce un camion de gunoi a turnat deșeuri  aprinse în vegetație. Aceasta ar părea a fi cauza incendiului. Potrivit autorităților, un bărbat a murit în urma unui atac de cord în timp ce zeci de case au fost deja distruse.

Trump a dat frâu liber limbajului: ” Biden este bun numai să lingă c ..l lui Obama”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.