Incendiu pe dealul Hollywood, evacuate studiourile Warner Bros

Incendiu pe dealul Hollywood, evacuate studiourile Warner Bros

Autoritățile din Los Angeles au evacuat studiourile Warner Bros ca măsură de precauție pentru un incendiu de proporții care au trensformat în scrum câteva hectare de vegetație deasupra dealului Hollywood.

Copiii răpiți și uciși de cimpanzei: masacrul care terorizează locuitorii

Incendiu, după trei ore a fost stins datorită intervenției a peste 230 pompieri, ajutați de cinci elicoptere și două avioane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.