Incendiu la studiile de animatie de la Kyoto, cel putin 33 de decese confirmate

Incendiu la studiile de animatie de la Kyoto, cel putin 33 de decese confirmate

Focul de astăzi la Kyoto Animation, în capitala Japoniei, a cauzat cel puțin 33 de decese confirmate, a raportat televiziunea publică NHK .

 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a fost arestat de poliție și este acum cercetat, el ar fi fost vinovatul deoarece înainte de incendiu r fi fost văzut în interiorul clădirii, în timp ce ar fi stropea  un lichid inflamabil, probabil benzină, și apoi ar fi aprins focul.

 

Cel puțin 30 de autospeciale de pompieri au mers pe teren și după cinci ore au reușit să domolească focul.

 

În momentul incendiului în clădire erau aproximativ 70 de persoane. Doisprezece victime sunt bărbați și 20 sunt femei. O altă victimă este de recunoscut.  În mai multe spitale, au fost internate alte  36 de persoane.

Te-ar putea interesa și Tentativa de viol: Inceraca sa violeze o doctorita dar se apara smulgandu-i limba cu dintii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.