Incendiu la o fermă din Iordania: 13 morți dintre care 8 copii

Incendiul de la o fermă din al-Shuna al-Janobia, Iordania, a dus la moartea a 13 muncitori pakistanieni.

Tragedie la o fermă din Iordania , la 45 de kilometri de Amman: un incendiu a devastat locuința unor munciori provocând moartea a 13 persoane. Printre victime – toate de origine pakistaneză – sunt 8 copii.

Citește și Auschwitz decorațiuni tematice de Crăciun, Amazon le retrage de pe internet

Știrea a fost dezvăluită de Protecția Civilă Iordaniană. Conform constatărilor primelor investigații, două familii pakistaneze locuiau în acea casă . Cele 13 victime și-au pierdut viața din cauza arsurilor foarte grave raportate în incendiu, în timp ce alte trei au fost rănite și au fost spitalizate pentru a primi tratamentul necesar.

Iyad al Amre, purtător de cuvânt al apărării civile, a declarat că focul a lovit o fermă din al-Shuna al-Janobia , în apropierea graniței dintre Iordania, Israel și Siria, nu departe de confluența râurilor Yarmouk și Iordania.

Incendiul a izbucnit la scurt timp după miezul nopții. Cauzele sunt încă incerte: printre cele mai acreditate ipoteze,este vorba de un  scurtcircuit . Autoritățile iordaniene au deschis o anchetă pentru a reconstrui dinamica celor întâmplate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.