Incendiu într-un spital din Germania: un mort și mai mulți grav răniți

Tragedie în Dusseldorf, vestul Germaniei, unde a izbucnit un incendiu într-un spital care a provocat  moartea unei persoane și mai mulți răniți grav. Potrivit rapoartelor din surse locale, victima este un bărbat de 77 de ani. Purtătorul de cuvânt al departamentului de pompieri, Christopher Schuster, a declarat că 19 persoane au fost rănite, dintre care patru se luptă între viață și moarte.

Cauzele incendiului sunt încă incerte.

În acest moment, echipele de pompieri și anchetatorii lucrează pentru a stabili cauzele incendiului. Dintr-o primă inspecție, se pare că flăcările își au originea din camera unuia dintre pacienții spitalului. Focul a fost alimentat în prezența oxigenului.

Femei și copii bătuți cu parii de fier: așa respinge Turcia refugiații sirieni / VIDEO

Pe lângă victimă și cei 19 răniți se află și  câțiva pacienți intoxicați de fumul care a invadat cele cinci etaje ale structurii.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.