Incendiu într-un spital de coronavirus din Moscova: cel puțin un mort, pacienții evacuați

Un incendiu a izbucnit într-un spital din Moscova, unde sunt internați pacienți cu coronavirus. O persoană a murit și 200 de pacienți au fost evacuați. Spasokukotsky spitalul nr. 50, la nord de Moscova, găzduia aproximativ 700 de pacienți infectați cu virusul. Nu este clar ce anume a provocat incendiul și câți pacienți sunt răniți.

Incendiul a izbucnit în unitatea de terapie intensivă.

Covid-19: Alți doi copii au murit din cauza sindromului Kawasaki

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.