Incendiu într-un apartament în Minneapolis: 5 morți și 3 răniți grav

Un incendiu a distrus etajul 14 al unei clădiri de apartamente, situată în sudul orașului american. Patru din cinci persoane au fost găsite moarte carbonizate, în timp ce alte trei au fost transportate  la spital. Incendiul a izbucnit în jurul orei 4 dimineața, în noaptea dintre marți 26 și miercuri 27 noiembrie , într-un zgârie-nori în districtul Cedar Riverside.

Cutremurul din Albania: iubita fiului premierului și întreaga ei familie au murit

Potrivit unui comunicat al serviciului al pompierilor  Minneapolis, focul s-ar răspândi de la etajul 14 până la etajul 17 . Alți rezidenți au fost evacuați iar echipele de pompieri au reușit să stingă în  flăcările în jurul orei 5:30 . John Fruetel , șeful Secției de Pompieri, a declarat că patru din cele cinci victime au fost găsite toate la același etaj . O a cincea persoană a fost găsită pe casa scării și a fost transportată de urgențăla spital, unde din  păcate, ea a murit la scurt timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.