Incendiu într-o fabrică din Sudan: 23 de morți și cel puțin 130 de răniți

Un ziar local a raportat informația privind izbugnirea unui incendiu violent într-o fabrică de ceramică la nord de capitala Sudanului , Khartoum. Cauzele incendiului este specificată într-o notă: ar fi fost explozia cisterne cu gaz. Potrivit aceeași publicație cel puțin 23 de persoane ar fi murit, în timp ce alte 130 de persoane au fost rănite. Uniunea de medici sudanezi (Sdu) a apelat la toți medicii de serviciu: în spitale este nevoie extremă de specialiști să aibă grijă de persoanele rănite. Pompierii au intervenit la fața locului pentru a îmblânzi flăcările, în timp ce o coloană densă de fum înconjura întreaga zonă.

Citește și Siria, o clădire s-a prăbușit în Alep: 12 morți printre care și un copil

Informații sunt foarte puține și fragmentate . Un apelul prin intermediul ziarelor locale se adresează tuturor medicilor aflați în afara serviciului: în spital este nevoie extremă de medici pentru  a trata răniții.  Flăcările au învăluit întreaga structură situată la nord de capitala sudaneză dar, din fericire incendiul a fost stins în scurt timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.