Incendiu în cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume: 5 morți

Cel puțin cinci persoane au murit în urma unui incendiu izbucnit ieri, 21 ianuarie 2021, la Institutul Serum din Pune, vestul Indiei. Conform rapoartelor mass-media locale, producția de vaccinuri Covid nu a fost deteriorată , dar unele persoane au rămas blocate în interior .

Citește și SUA, decesele de Covid depășesc victimele celui de-al doilea război mondial

Flăcările au izbucnit pe un șantier al marii unități, despre care se spune că este adiacent instituției, care produce milioane de doze din vaccinul Covishield dezvoltat de AstraZeneca în colaborare cu Universitatea din Oxford.

„Ne concentrăm pe salvarea persoanelor blocate . Nu-mi pasă de nimic altceva “, a declarat CEO-ul Serum Institute Adar Poonawalla din India Today TV. „Încercăm mai întâi să ne salvăm oamenii . Vom evalua daunele mai târziu ”, a adăugat el.

Televiziunea locală din India a lansat imagini ale incendiului, care arată un nor imens de fum gri deasupra site-ului Serum Institute.

Sursa foto: Imagini difuzate de televiziunea locală indiană

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.