Incendiu dramatic într-o fabrică din China: 19 morți

Incendiu dramatic într-o fabrică din China: 19 morți

Flăcările au izbucnit într-o fabrică din Ninghai, în provincia chineză Zhejiang, într-o structură deținută de grupul Ruiqi Daily Necessities: în prezent,bilanțul este de 19 morți și 3 răniți. În China acesta nu este primul accident industrial dramatic.

Un incendiu la fabrică din estul Chinei a ucis 19 persoane, potrivit autorităților locale, acesta find cel mai recent accident mortal care a afectat sectorul industrial al țării. Tragedia a avut loc duminică, 29 septembrie, în județul Ninghai, în provincia estică a Zhejiang, într-o structură deținută de grupul Ruiqi Daily Necessities, a confirmat guvernul local prin profilul său oficial pe Weibo, versiunea chineză a Twitter.

Doi tineri au căzut de la etajul al treilea în timpul unui raport intim

Opt persoane au fost salvate de la flăcări, iar trei dintre ele au fost internate pentru răni. Flăcările au fost stinse trei ore mai târziu, au spus autoritățile.

În China acesta nu este primul accident industrial dramatic : printre cele mai grave au avut loc recent, în martie unde un incendiu la o fabrică chimică din estul provinciei Jiangsu a provocat moartea a 78 de persoane și sute de răniți. Patru luni mai târziu, în iulie, o altă explozie a ucis 15 oameni la o uzină de gaze din centrul Chinei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.