Incendiu devastator in New York, o intreaga femilie a murit : patru copii au ars de vii

Incendiu devastator in New York, o intreaga femilie a murit : patru copii au ars de vii

Un martor a declarat cu lacrimi în ochi: “Am auzit copiii cum  țipau”

Un martor a descris tragedia unei familii care a murit într-un incendiu dintr-o clădire din New York. Șase persoane, inclusiv patru fetițe, au murit în această dimineață într-o clădire de apartamente din Harlem. Flăcările au explodat într-un apartament de la etajul cinci din Fred Samuels Houses pe Seventh Avenue.

 

“Am auzit o bubuitură, geamurile s-au spart, copiii au țipat”, a declarat Ben Abdul Salaam, în vârstă de 25 de ani, pentru Ny Post.

“În timp ce focul se răspândea, am auzit urlete”, a adăugat el. Victimele sunt bărbat și femeie, soț și soție și patru copii care sunt membri ai aceleiași familii. Au fost declarați morți la fața locului. Incendiul pare să fi fost cauzat de un accident, poliția exclude un act rău intenționat.
Un locuitor al clădirii a spus că el și mama lui, de 75 de ani, care locuiește la etajul cinci, au fugit din clădire pe scări “A fost atât de mult fum încât nu vedeam nimic.  Am fugit pe ușirea din spate “, a spus omul, Geraldo Morales, 55 de ani. “Fumul a fost atât de gros, încât am simțit că mă sufoc “.

 

Te-ar putea interesa și Refugiatii sirieni, inclusiv copii exploatati în campurile de alune pentru a produce Nutella

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.