Incendiu de proporții nordul Californiei, 600 de pompieri la fața locului / Video

Un incendiu uriaș a izbucnit în pădurea din nordul Californiei. Peste 600 de pompieri se află la fața locului .  Flăcările au izbucnit în cartierul Solano. Două clădiri au fost distruse și alte 100 de persoane sunt în pericol. Autoritățile au cerut locuitorilor din zonă să părăsească locuințele.

Centrul de distribuție Amazon s-a prăbușit în urma unui incendiu de proporții | Video

Pompierii încearcă să stingă flăcările, care au izbucnit vineri din motive încă necunoscute în apropierea orașului Winter. Incendiul s-a extins pe o suprafață de aproape cinci kilometri pătrați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.