Incendiu de proporții lângă fosta centrală nucleare din Cernobîl

Un incendiu de proporții a izbucnit în pădurea care face parte din zona de securitate din jurul fostei centrale nucleare Cernobîl. Protecția civilă ucraineană a raportat că aproximativ 90 de pompieri lucrează la stingerea flăcărilor, care au afectat până acum o suprafață de 20 de hectare. Autoritățile au implicat  două avioane și un elicopter .

Radiactivitatea este încă prezentă în zonă după dezastrul nuclear din 1986, lucru care  a îngreunat munca pompierilor, a raportat protecția civilă, subliniind că nu există niciun risc pentru populație.

Coronavirus, mai multe pisici au fost testate pozitiv

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.