Incendiu de proporții la Paris! Cel puțin 8 oameni au murit și 30 au fost răniți

Incendiu de proporții la Paris! Cel puțin 8 oameni au murit și 30 au fost răniți

200 de pompieri au intervenit pentru un incendiu de proporții care a cuprins un întreg complex de apartamente din Paris.

Incendiul pornit într-un apartament de la etajul opt – ultimul – s-a răspândit rapid către etajele inferioare, relatează leparisien.fr.

Cauza incendiului, izbucnit în toiul nopţii, nu e deocamdată cunoscută. Complexul rezidenţial se află într-un cartier liniştit, cu multe clădiri de lux, aflat la doar un km de arena Roland Garros.

Pompierii au intervenit cu scara, ca să îi salveze pe locatarii captivi în apartamente. Alţii s-au salvat singuri, cu ajutorul frânghiilor. Autorităţile au decis să evacueze şi pe cei care locuiesc în clădirile învecinate, de teamă că flăcările se vor răspândi necontrolat.

Bilanțul victimelor ar putea fi mai mare, deoarece operațiunile de căutare nu au avut încă loc la etajele superioare ale clădirii, unde incendiul a fost cel mai violent, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor la fața locului, căpitalul Clement Cognon

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.