Incendiu de proporții într-un zgârie-nori. Mai multe persoane se află încă în clădire

Incendiu de proporții într-un zgârie-nori. Mai multe persoane se află încă în clădire

Teroare în Dacca, capitala Bangladeshului. În primele ore ale zilei de joi, 28 martie 2019,  un incendiu de proporții a la etajul 19 al unei clădiri comerciale, în care erau  mulți angajați.

Potrivit ziarului Daily Star, mulți oameni au fost văzuți țipând de la ferestre cu panică, în timp ce cel puțin șase spersoane s-au fost aruncat etaje foarte înalte. Flăcările s-au răspândit repede iar din clădire a început să iasă  o coloană imensă și groasă de fum negru.

 

Elicoptere ale pompierilor au intervenit pe loc, încercând să stingă focul și să încerce să salveze cât mai multe persoane. Nu se cunoaște încă numărul exact ale victimelor.

“Nouăsprezece  unități de pompieri lucrează la locul accidentului”, a declarat un purtător de cuvânt , potrivit agenției de știri franceze AFP.

Potrivit BBC zeci de persoane ar fi fost prinse în interiorul clădirii.

În februarie 2019, un incendiu devastator din centrul istoric al orașului Dhaka a ucis cel puțin 78 de persoane, cauzând alte zeci de răniri.

Te-ar putea interesa și Adolescentă de 16 ani a devenit sclava sexuală a unui bărbat de 50 de ani. Închisă și violată luni de zile

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.