Incendiu de proporții într-un lagăr de refugiați din Lesbos: un copil a murit

Un băiat în vârstă de șase ani a murit în urma unui incendiu într-un lagăr de refugiați din Moria, pe insula greacă Lesbos. Conform primelor indicații, incendiul s-ar fi produs într-o bucătărie improvizată într-unul din corturi.

Citește și Invaziile maimuțelor violente au împins India să construiască prima închisoare din lume pentru maimuțe delincvente

Autoritățile, pompierii și medicii au intervenit la fața locului dar băiețel nu s- a mai putut face nimic. În urma acestei tragedii a fost deschisă o anchetă.

migranți
Lagăr de refugiați din Moria, pe insula greacă Lesbos

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.