Incendiu de proporții într-un bar din Mexic, cel puțin 23 de morți și 13 răniți

Bilanțul tragic al unui incendiu într-un bar din Mexic este de cel puțin 23 de morți și 13 răniți grav.

Incendiul a devastat clubul de noapte din orașul Coatzacoalcos, în statul Veracruz. Potrivit primelor reconstrucții, se pare posibil ca flăcările ar fi fost declanșate de un atac cu cocktailuri Molotov.

Numărul morților este în curs de actualizare, dar primele știri din Mexic dezvăluie că cel puțin 23 de oameni și-au pierdut viața în acel bar. Surse locale raportează că sunt 15 femei și 8 bărbați. Identitatea și identitatea victimelor nu au fost dezvăluite până în acest moment. O jurnalistă  a dezvăluit prin profilul ei de Twitter, numele și vârstele unora dintre cei mai grav răniți. Acestea au vârste cuprinse între 15 și 28 de ani.

Si-a sufocat fiica de doua luni, pentru a se razbuna pe iubitul ei. Poza socanta pe care i-a trimis-o inainte de crima

Anchetele sunt încă în desfășurare, iar dinamica exactă a incidentului este momentană incertă. Unii martori au vorbit despre cocktailuri Molotov care ar fi fost lansate în interiorul barului. Mulți dintre clienții restaurantului nu au reușit să scape și au murit în arși de vii. Alții au suferit arsuri severe.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.