Incendiu de proporții într-un adăpost de animale: un om al străzii și-a riscat viața pentru a salva câinii și pisicile

Și-a riscat viața pentru a salva zece pisici și șase câini, inclusiv iubitul său pitt bull, Bravo. S-ar fi putut limita să-l ajute doar pe el, în schimb s-a aruncat înapoi în flăcări pentru a salva și  celelalte animale. S-a întâmplat în Atlanta (Statele Unite), unde pe 18 decembrie Keith Walker un om al străzii  în vârstă de 53 de ani , a fost printre primii care au observat incendiul de proporții care a izbucnit în adăpostul asociației W-Underdogs . Voia pur și simplu să-l ia pe Bravo la o plimbare. Dar imediat ce a văzut focul nu s-a gândit de două ori: a intrat în clădire și a eliberat toate exemplarele ieșind  nevătămat.

„Nu neg, am fost al naibii de nervos, a declarat Walker  pentru CNN -. Mi-a fost frică să intru cu tot acel fum. Dar Dumnezeu mă adusese acolo pentru a salva acele animale. Dacă iubești un câine, poți iubi pe oricine din lume. Bravo este cel mai bun prieten al meu și nu aș fi aici fără el, așa că știam că trebuie să-i salvez și pe ceilalți.” Un gest la fel de nobil pe cât de providențial, considerând că incendiul a făcut structura complet inutilizabilă. Conform informațiilor apărute mai târziu, incendiul a fost provocat  de un scurtcircuit care a avut loc în bucătărie în timp ce responsabilul ieșise să strângă materialul donat de unii cetățeni.

Citește și Și-au abandonat fiul de 3 ani și cățelul într-un cimitir în Ajun de Crăciun: povestea micuțului Tony

Cuvintele șefului organizației W-Underdogs,  Gracie Hamlin : „ Nici pompierii nu au vrut scape câinii de pericol . Au alertat protecția animalelor, dar Keith se afla deja în clădire scoțând pisicile și câinii afară până când toți au fost în siguranță. El este îngerul meu păzitor ».

https://www.facebook.com/WNDRDOGS/posts/1814210308745121

Walker trăiește pe stradă de când avea 13 ani, în total de 40 de ani!. Speranța este că acțiunea sa îi poate permite acum să-și schimbe viața. Un prim pas a fost deja făcut:  pe portalul GoFundMe, s-au strâns peste 40 de mii de dolari iar suma este în continuă  creștere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.