Incendiu de proportii intr-o cladire din India: 100 de persoane blocate

Incendiu de proportii intr-o cladire din India: 100 de persoane blocate

Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi într-o clădire de telecomunicații (MTNL) din Mumbai, India. Mass-media indiană declară că sunt peste  o sută de oameni blcați  în clădire și  în jur 60 de persoane care au fost salvate până în acest moment.

 

Incidentul, potrivit Times of India, a avut loc în jurul orei 16.10 (ora 14.20 ora României ) în clădirea MTNL fiind vorba de o clădire cu nouă etaje.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Furtunile violente si inundatiile au înghenunchiat India: peste 30 de decese

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.