Incendiu de proporții în Dubai: o clădire rezidențială cu 45 de etaje a luat foc, 9 persoane au fost rănite

Un incendiu devastator a izbucnit ieri, 5 mai 2020, la ora locală 21.04 în Dubai în zgârie-norul Abbco din Sharjah. Nouă persoane au suferit răni minore și au fost tratate la fața locului, scrie gulfnews.com. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită.

Incendiul a izbucnit la etajul al zecelea al Turnului Abbco, la ora 21.04. Clădirea, construită în 2006, are 45 de etaje, inclusiv parcare, dintre care 36 sunt etaje rezidențiale. Fiecare etaj are 12 apartamente. “Poliția folosește o dronă pentru a verifica dacă există persoane prinse în interior”, a spus colonelul Dr. Ali Abu Al Zoud, director general adjunct al operațiunilor centrale ale Poliției Sharjah.

Panică printre locuitorii unui oraș din Italia: un urs brun și-a făcut apariția și s-a cățărat pe un balcon VIDEO

“Am contactat proprietarul clădirii și le v fi oferite spații de cazare tuturor rezidenților. Încă nu este clar câte apartamente au fost afectate”, a declarat Col dr. Al Zoud pentru Gulf News. Locuitorii clădirilor din apropiere au fost imediat evacuați pentru siguranța lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.