Incendiu de proporții în Coreea de Sud: zeci de oameni au murit într-un depozit din Icheon

Cel puțin 36 de persoane au fost ucise într-un incendiu la un depozit care era în construcție în orașul sud-coreean Icheon la 80 km sud de capitala Seul . Incendiul  a fost provocat  de o explozie de materiale inflamabile utilizate în instalarea izolației într-un subsol, a informat presa coreeană, potrivit BBC. Se crede că toate victimele sunt lucrători în construcții.

Atac sângeros în Siria: cel puțin 40 de civil au murit dintre care 11 sunt copii

Se teme că numărul morților ar putea crește, deoarece în acel moment se aflau 78 de persoane care lucrau în clădire. Agenția de știri din Coreea de Sud Yonhap spune că cel puțin 10 persoane au fost rănite în incendiu.  Focul s-a răspândit rapid, împiedicând eforturile de evacuare a muncitorilor.

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 13:30.  Prim-ministrul Chung Sye-kyun a dispus mobilizarea „întregului personal și a resurselor necesare” pentru a rezolva situațiile de urgență. Flăcările au fost stinse în jurul orei locale 18:40.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.