Incendiile în Grecia nu se opresc, sute de turiști evacuați pe insula Samos

Grecia rămâne încă în alarmă de incendii, unde sute de persoane au fost evacuate, în weekend, din hoteluri și plaje. Unul dintre cele mai grave incendii de pe insula Samos a obligat aproximativ 1000 de turiști și rezidenți să fie transferați pe un stadion sport din orașul Pythagoreio.

Grecia arde, incendii în Corfu, Samos și Peloponez: o mie de turiști evacuați

Cel puțin 700 de pompieri au fost folosiți pentru stingerea flăcărilor, care sunt alimentate de vânturi puternice și de un climat cald și uscat.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.