Incendiile în Australia, bilanțul victimelor a crescut la 24 de morți

Bilanțul victimelor din incendiile forestiere fără precedent care au făcut ravagii în Australia din septembrie a crescut la 24 de morți, iar din cauza condițiile meteorologice nefavorabile situația se poate agrava.

Citește și Apocalipsa din Australia: jumătate de miliard de animale au fost ucise de incendii

A fost declarată stare de urgență în sud-estul continentului, iar peste 100.000 de persoane din trei state au fost evacuate vineri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.