Incendiile dinAmazon: Leonardo DiCaprio donează 5 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio a intervenit pentru a salva Amazonul de la incendiile care devastează plămânul Pământului. Celebrul actor, după ce a lansat un apel lung și plin de suflet pe pagina sa de Instagram, a anunțat că a donat 5 milioane de dolari pentru a ajuta la combaterea flăcărilor.

Imagini Nasa/ Incendiile din Amazon au eliberat cantități uriașe de monoxid de carbon în atmosferă

Leonardo DiCaprio a decis să contribuie în mod concret printr-o mare donație, prin fundația sa, Fundația DiCaprio. Actorul câștigătorul premiului Oscar a înființat Amazon Forest Fund, împreună cu Earth Alliance (fondat luna trecută de filantropii Brian Sheth și Laurence Powell Jobs). Pe site-ul fundației citim: „Pădurea tropicală Amazon este în flăcări cu peste 9 mii de incendii care ard peisaje de neînlocuit în toată Brazilia. Distribuția pădurii tropicale eliberează rapid dioxidul de carbon în atmosferă și distruge un ecosistem care absoarbe anual milioane de tone de emisii de carbon, una dintre cele mai bune apărări ale planetei împotriva schimbărilor climatice. ”

View this post on Instagram

#Regram #RG @earthalliance #EarthAlliance, launched in July by @LeonardoDiCaprio, Laurene Powell Jobs, and Brian Sheth, has formed an emergency Amazon Forest Fund with a commitment of $5 million dollars to focus critical resources for indigenous communities and other local partners working to protect the life-sustaining biodiversity of the Amazon against the surge of fires currently burning across the region. Join Us. 100 percent of your donation will go to partners who are working on the ground to protect the Amazon. Earth Alliance is committed to helping protect the natural world. We are deeply concerned about the ongoing crisis in the Amazon, which highlights the delicate balance of climate, biodiversity, and the wellbeing of indigenous peoples. To learn more or to donate, please visit ealliance.org/amazonfund (see link in bio) Photos: @chamiltonjames, @danielbeltraphoto 2017

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.