Incendiile din Australia: declarată stare de urgență „catastrofală”

Australia: Urgența prinvind incendiile în trei state australiene continuă la cele mai înalte niveluri. În Noua Țara Galilor de Sud a fost declarată stare de pericol „catastrofală” în zona periferică din Sydney și în regiunile învecinate.

Un student și-a dat foc la Lyon: „Macron și UE m-au ucis”

În nord, în Queensland incendiile au o intennsitate mai mare și mai redusă în Australia de Vest. În acest sezon de incendii, încă la început peste un milion de hectare de pământ au fost reduse în cenușă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.