Incendiile din Australia continuă: 500 de case distruse, 4 morți

Incendiile din Australia continuă: 500 de case distruse, 4 morți

 

Patru persoane au murit în ultimele incendii devastatoare care au lovit în continuare Australia,  500 de case și 600 de clădiri rurale distruse. Potrivit serviciului de pompieri din mediul rural, zona arsă din Noua Țara Galilor de Sud acoperă peste un milion de 650 de mii de hectare și 63 de focare sunt încă active, dintre care 35 sunt încă au scăpat de sub control.

Un asteroid ar putea lovi Pământul: NASA a anunțat data exactă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.