Incendiile devastează Oregonul, guvernatorul solicită o urgență federală

Statul american Oregon este lovit de un val de incendii fără precedent, iar guvernatorul democratic, Kate Brown, a cerut ajutor Washingtonului. Într-un tweet, Brown a mulțumit delegației Congresului din Oregon pentru susținerea apelului de urgență. ”Această aprobare nu poate veni suficient de repede: avem nevoie de resurse federale pentru a sprijini eforturile noastre împotriva incendiilor” 

“În ultimele 24 de ore, Oregon a suferit incendii fără precedent, cu consecințe devastatoare în tot statul. Prioritatea noastră numărul unu este salvarea de vieți. Aceasta ar putea fi cea mai mare pierdere de vieți omenești și proprietăți datorate incendiilor din istoria statului nostru ”.

Un surfer a fost atacat și ucis de un rechin în Australia: nu se mai întâmpla din 1958

În prezent – a scris guvernatorul – luptăm cu peste 35 de incendii, care ard peste 300.000 de acri în tot statul.  Locurile care încă nu au fost afectate de incendii sunt la risc de a fi devastate.  Toată lumea trebuie să fie în alertă. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.