Incendiile au izbucnit din nou în California: 450 de hectare au ars în județul Los Angeles

Incendiul supranumit Soledad, a trecut pe Highway 14 și a distrus peste 450 de hectare de teren.

Potrivit rapoartelor mass-media locale, avioane și mașini de pompieri au fost dislocate pentru a opri incendiul, însă, conform informațiilor  Los Angeles, până duminică seara incendiile nu au fost domolite

O bunică de 71 de ani silită să asiste la violul celor trei nepoate: moare de infarct

Pompierii au închis părți ale Highway 14 în ambele direcții și au ordonat evacuarea rezidenților pe Agua Dulce Canyon Road și pe Soledad Canyon Road.

Amazonul arde în ritm impresionant. Imaginile prin satelit dezvăluie gravitatea incendiilor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.