Incendiile au Australia au făcut o altă victimă: o tânără de 19 ani a fost găsită moartă acasă intoxicată cu fum

Lista victimelor incendiilor care devastează Australia devine din ce în ce mai lungă . Courtney Partridge-McLennan, o tânără de numai 19 ani,  ar fi murit intoxicată cu fum  în Glen Innes, în New South Wales. S-a întâmplat la sfârșitul lunii noiembrie, iar acum familia a cerut ca fata să fie consideartă victima incendiilor . Chiar dacă tânăra suferea de astm, condițiile sale nu erau de natură să-i provoace moartea. Aerul poluat i-ar fi înrăutățit situația, după cum subliniază și Daily Mail.

Citește și Australia arde, harta care arată temperaturile în creștere din 1910 și până astăzi

Fata ar muri în urma unui atac fatal de astm. Pentru familie, incendiile care au făcut furori din septembrie au ucis-o. Adolescenta  ar fi murit intoxicată de fum și de „calitatea proastă a aerului,  după cum a spus sora ei, Cherylleigh pentru mass-media . Cadavrul a fost găsit a doua zi dimineață, 29 noiembrie.  Mama și tata sunt disperați, și vor ca alte familii să știe și să lupte pentru a da speranță astmaticilor .

“În noaptea în care a murit, fumul era atât de gros încât nu am putut vedea spitalul “, a adăugat sora victimei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.