Incendii violente de vegetaţie au loc în regiunea Galicia, din vestul Spaniei

Incendii violente în vestul Spaniei. O mare parte a provinciei din nord-vestul Peninsulei Iberice a fost în flăcări de sâmbătă, cu temperaturi în jurul valorii de 38 de grade. Zeci incendii au distrus suprafețe împădurite mari. Mai bine de 3.000 de hectare au fost deja distruse de flăcări, iar autorităţile se tem că focarele ar putea scăpa în curând de sub control. Armata spaniolă a trimis 120 de militari în regiune, pentru a ajuta pompierii care încearcă să lichideze incendiile.

Tragedie la o nuntă: un copilul în vârsta de 5 ani a murit după ce i-a căzut o masă în cap

Un iad care a implicat cel puțin trei provincii ale teritoriului, cu temperaturi care au atins 38 de grade Celsius. Șase elicoptere şi patru avioane dotate cu echipamente speciale pentru lupta cu focul. Până acum, nu s-au înregistrat victime şi nici case distruse de flăcări, dar mulţi localnici şi-au pierdut culturile.

Flăcările au trecut granița și au lovit și zona protejată a Portugaliei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.