Incendii scăpate de sub control în SUA: peste 500.000 de persoane strămutate în Oregon și 26 decese

Peste 500.000 de oameni au fost forțați să-și părăsească casele din Oregon din cauza incendiilor care devastează Statele Unite. Acest lucru a fost raportat de autoritățile locale, explicând că aceasta reprezintă 10% din populația totală din Oregon și că „numărul continuă să crească”.

Cele aproximativ o sută de incendii majore în curs de desfășurare în vestul Statelor Unite au ars peste 18.000 de kilometri pătrați  în douăsprezece state și au provocat moartea a cel puțin 26 de persoane , de la mijlocul lunii august până astăzi. Cele mai afectate state sunt California, Oregon și statul Washington.

August Complex Fire, un munte de foc care sperie California

Pe de altă parte, 26  persoane și-au pierdut viața din cauza incendiilor. Zece persoane au murit în nordul Californiei, în timp ce alte cinci victime au fost  înregistrate în statul Oregon și Washington. Peste 100 de incendii au izbucnit în cele 12 state occidentale, unde aproximativ 4,3 milioane de acri au luat foc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.