Incendii în California: evacuări obligatorii și întreruperi de energie electrică

Dramă în California, unde incendiile continuă să lovească zona din jurul San Francisco iar mii de oameni sunt rămași fără curent electric .

Totul a început de la un incendiu vast care a avut loc joi, 24 octombrie 2019, în Geyserville și care s-a răspândit cu viteză pe o rază de 24 de kilometri. Incendiul a fost alimentat de temperaturile  ridicate , care ating de la  32 și 37 de grade Celsius și vânturi puternice. Potrivit serviciului meteorologic național, în zonele cele mai afectate rafalele ajung chiar și la 112 km / h.

Un mesaj extraterestru dezvăluie: Al treilea război mondial va izbucni în 2022

Incendiul, numit Kincade Fire , a ars deja peste 4.000 de hectare și a provocat mai multe probleme pentru locuitori. De fapt, mii de oameni au rămas fără curent electrc. Companiile, în special Edison și Pacific Gas & Electric Co., au acționat în acest fel pentru a împiedica flăcările să ajungă la liniile electrice, declanșând noi incendii.

S-au dispus evacuări obligatorii în zonele de la est de Geyserville . Din cauza întreruperilor, pompierii sunt nevoiți să meargă acasă pentru a comunica ordinele autorităților.

Nu numai nordul Californiei, ci și Sudul se pae că va fi lovit de incendii. Un incendiu izbucnit din zona San Bernardino a distrus 40 de hectare. 80 de case au fost evacuate. Potrivit presei locale, alerta roșie va rămâne până mâine, 25 octombrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.