Incendii în Australia, încă o situație de urgență: ordin de evacuare pentru mii de oameni în statul Victoria

O altă stare de urgență din cauza incendiilor  din Australia . Zeci de mii de rezidenți și turiști din Victoria au primit ordin să evacueze zona până luni, zi  numită „ de pericol extrem”. Temperaturile de peste 40 de grade  și schimbarea direcției vântului sugerează că înrăutățirea condițiilor este iminentă, raportează BBC.

Citește și Casa groazei: 11 membri a unei familii s-au sinucis

Managerul situațiilor de urgență, Andrew Crisp, a declarat că zona de est din Gippsland trebuie evacuată complet până luni dimineață. În toată Australia mai sunt încă peste 100 de incendii nestinse. Cele mai mari din apropierea orașului Sydney, în New South Wales, unde aproximativ 250 de mii de oameni au semnat o petiție pentru a solicita anularea focurilor de artificii de Anul Nou. Ei xer ca banii să fie destinați  pentru a lupta împotriva incendiilor.

Pentru mai multe amenzi în privința intereselor rămâne cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  FacebookTwitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.