Incendii enorme în California: declarată stare de urgență

Duminică, guvernatorul din California, Gavin Newsom, a declarat o stare de urgență în toată țara pentru incendiile majore care au obligat peste 200.000 de oameni să părăsească locuințele în ultimele zile. Cele mai grave incendii în acest moment sunt cele din județul Sonoma, la nord de San Francisco:. În weekend, incendiile au ars o suprafață de aproximativ 200 de kilometri pătrați, distrugând 94 de structuri și forțând 180.000 de oameni să-și evacueze casele.

NASA, un asteroid de dimensiunile unui zgârie-nori filmat când se apropie de Pământ: ”Ar putea provoca milioane de morți”

Aproximativ 3.000 de pompieri sunt angajați în operațiuni de stingere a incendiilor, care ar trebui să-și piardă forța în timpul zilei de luni, odată cu scăderea vântului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.