Incendii de proportii in Sardinia, case si campiguri evacuate in Ogliastra / Video

Incendii de proportii in Sardinia, case si campiguri evacuate in Ogliastra

Vântul împinge fumul spre plaja din Orrì . Alte incendii sunt înregistrate în zona Nuoro

Un incendiu de proporții a izbucnit pe coasta Tortoli, în Ogliastra: flăcările amenință un număr mare de case care au fost evacuate. Aceeași soartă pentru turiști, o fermă și două locuri de campare, care au trebuit să părăsească zona. De asemenea, vântul împinge fumul spre plaja din Orrì.

 

Alte incendii sunt înregistrate în zona Nuoro.

În Ogliastra au intervenit mai multe echipe de pompieri provenind din Trapani și Napoli, precum și trei elicoptere regionale.

https://twitter.com/culturasarda/status/1150058526041157634

Te-ar putea interesa și SUA, uraganul Barry se indreapta spre Louisiana: este un uragan de categoria 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.