Incendii de proporții în nordul Los Angeles: 50.000 de persoane au fost evacuate

Incendii de proporții în nordul Los Angeles: 50.000 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 50.000 de oameni au primit ordine de a-și părăsi casele în nordul Los Angeles, din cauza incendiilor violente care au loc în zona alimentată de vânturile puternice, au  anunțat pompierii.

Incendii în California: evacuări obligatorii și întreruperi de energie electrică

Flăcările au izbucnit în apropierea orașului Santa Clarita, la 65 de kilometri nord de Los Angeles, iar în câteva ore, din cauza vânturilor, au ars peste 3.000 de hectare de teren și au distrus diverse structuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.