Incendii Australia: 183 de persoane au fost arestate pentru incendiere premeditată a pădurilor

Autoritățile australiene au arestat 183 de persoane sub acuzația de incendierea pădurilor  în ultimele luni, raportează Xinhua  amintind că cel puțin 25 de oameni și-au pierdut viața din septembrie . Arestările au fost făcute în legătură cu incendiile  care au început în New South Wales, Queensland, Victoria, Australia de Sud și Tasmania.

Citește și Apocalipsa din Australia: jumătate de miliard de animale au fost ucise de incendii

În special, 183 de persoane din Noua Țara Galilor de Sud au fost acuzate de crime de incendiu din noiembrie, în timp ce alte 24 au fost arestate pentru că au provocat incendiile în mod intenționat  În Victoria, anul trecut 43 de persoane au fost acuzate de incendierile pădurilor în timp ce 101  persoane au declanșat în mod intenționat incendii în Queensland, care au distrus numeroase case și au mistuit mii de hectare de savană și pădure.  70% dintre ele fiind minore.

Citește și Incendiile în Australia, 8 mii de koala au pierit în flăcări: specia pe cale de dispariție / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.