Încearcă să-și violeze soția de față cu copiii lor, femeia îi taie organele genitale cu un cuțit de bucătărie  

Încearcă să-și violeze soția de față cu copiii lor, femeia îi taie organele genitale cu un cuțit de bucătărie.  R. Ravinder  un bărbat în vârstă de 40 de ani din satul Sirisedu din India însurat și cu cinci copii, toți minori,  care, după ani de abuz asupra soției a avut ceea ce a meritat!  👿

Potrivit Daily Mail , cu câteva zile în urmă, bărbatul s-a întors acasă, ca în fiecare zi băut și ca în fiecare zi se întâmpla același lucru: se dezbrăca și abuza de soție. Dar de data acesta bărbatul nu a mai ținut cont de prezența copiilor și a început să-și de-a jos pantalonii.

Răzbunare : un bărbat a fost castrat de un pittbull după ce a violat o femeie

Copiii speriați de țipetele femeii au început să plângă. Femeia atunci a găsit puterea de a reacționa: a luat cuțitul de pe masă și cu un curaj și cu o putere care până atunci nu știa că o avea, i-a tăiat organele genitale a bărbatului.  Imediat după aceea, Ravinder a fost internat într-un spital din Jammikunta, iar starea lui de sănătate nu este cunoscută în prezent.

O femeie și-a legat soțul și l-a castrat în timpul unei perversiuni de ”sclavagism ”

„ Ravinder a a abuzat de ea”, a spus șeful poliției locale – Vecinii ne-au spus că auzeau în fiecare zi scandal din cauza alcoolului.  De această dată, însă, femeia a refuzat să mai îndure violența soțului și cu un cuțit de bucătărie i-a tăiat genitalele.  Femeia a fost acuzată de tentativă de omor dar nu regretă ceea ce a făcut justificându-se că a acționat în autoapărare”.

În ceea ce privește soțul castrat, nu se știe dacă va plăti pentru violența săvârșită împotriva mamei curajoase .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.