Încearcă să-și sufoace fiica de 2 ani și publică imaginile pe Facebook. Apelul poliției: ”ajutați-ne să o găsim”

Cu adevărat strigător la cer ce s-a întâmplat în Texas, unde o femeie a încercat să-și sufoace fiica de câțiva ani înregistrând totul într-un videoclip pe care l-a publicat ulterior pe Facebook.

Femeia, în încercarea de a-și sufoca fiica de 2/3 ani, s-a înregistrat ce telefonul și a publicat imaginile într-un grup pe Facebook. În videoclip ( pe care am decis să nu-l publicăm) se poate vedea cum acea mamă încearcă să-și sufoace fiica cu mâinile, sare peste ea și apoi îi pune piciorul pe față. Imaginile sunt însoțite de o muzică în surdină și de strigătele disperate ale micuței:”Mamma !“. O scenă care pare a fi dintr-un film de groază, însă este cruntul adevăr . Joi, 7 noiembrie, departamentul de securitate al Corpus Christi (capitala județului Nueces) a publicat videoclipul pe social media cu un obiectiv clar: identificarea femeii.

Oroare: nou-născut abandonat de părinți mâncat de viu de câinii vagabonzi

Acesta este mesajul transmis de Poliție: ” Acest videoclip a apărut într-un grup de pe Facebook, dar nu suntem siguri dacă a fost înregistrat în orașul nostru. Dacă cineva are informații despre identitatea femeii prezentate în acest videoclip, vă rugăm să sunați imediat la 911 “. Ulterior, poliția a arătat în comentarii tatuajul unei coroane pe glezna femeii. Printre diferitele mesaje primite de la utilizatori, unul dintre ei a contactat departamentul de poliție și că se pare acea monstru de mama a fost identificată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.