Încearcă să-și salveze căsnicia: soția îl refuză iar el se sinucide

Făcuse o ultimă încercare de a-și convinge soția să-l ierte și să nu ajungă la divorț, dar ea l-a refuzat din nou, iar bărbatul s-a spânzurat.

După o căsnicie frumoasă și trei copii, relația soților Barrow a început să se clatine la începutul lui 2019. Cuplul, cu domiciliul în Lostock Gralam , în Cheshire (Anglia), după o ceartă violentă, soțul i-a mărturisit că a înșelat-o cu o altă femeie. Atunci femeia a decis să pună capăt căsniciei și l-a dat afară din casă.

Citește și  Sara în rochia de mireasă la mormântul prietenului ei ucis cu câteva zile înainte de nuntă

Bărbatul s-a întors să locuiască cu mama sa și lungul lunilor, bărbatul a încercat, în mai multe rânduri să obțină iertarea soției sale, dar ea a rămas fermă pe poziți  și a refuzat  împăcarea . Cei doi se vedeau doar în timpul când erau și copiii cu ei.  Deși el nu înceta să  ceară iertare soției implorând-o să fie din nou o familie, de fiecare dată îl refuza. Își pierduse încrederea în el.

La sfârșitul anului 2019 după o ultimă încercare bărbatul i-a spus fostei soții că dacă nu o poate avea, atunci el se omoară. Femeia credea că este doar o modalitate de a o convinge, însă nu a fost așa. La numai câteva ore el i-a trimis o fotografie cu el scriindu-i „Adio”. Corpul fără viață al bărbatului a fost găsit a doua zi chiar de mama lui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.