Încearcă să scoată un stup de albine de sub canapea: albinele îl înconjoară și îl ucid

Incidentul tragic a avut loc duminica trecută în Yuma, Arizona. Victima este Epigmenio Gonzalez de 51 de ani. Greșeala lui a fost  că a încercat să se elibereze singur de albinele care și-au făcut stupul sub canapea.

O fetiță de trei săptămâni a murit zdrobită în somn de tatăl ei de 114 kilograme

Potrivit rapoartelor de la Fox News, incidentul s-a produs duminică după-amiază în Yuma, în statul american Arizona. Epigmenio Gonzalez a încearcat să înlăture un stup de alibine  chiar sub canapeaua din acasă. Indiferent de pericolul bărbatul era  încrezător că poate rezolva problema fără ajutorul unui expert. Dar insectele l-au atacat.

Bărbatul a ieșit țipând din casă către soția lui care era afară în curte. Femeia a încercat să-l ajute dar a fost și ea atacată de albine fiind obligată să cheme ajutor.  Autoritățile ajunși la casa celor doi au găsit corpul lui Epigmenio acoperit în întregime de albine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.