In zbor cu catelul: Un chihuahua a fost rapit de un pescarus, apelul stapanei

In zbor cu catelul: Un chihuahua a fost rapit de un pescarus, apelul stapanei

O răpire de necrezut. Un pescăruș a furat un cățel  de rasa Chihuahua  care se afla în curtea din spate cu stăpâna lui     Părea o zi ca oricare alta, când dintr-o dată pasărea a aterizat cu viteză înhățând cu ciocul cățelul și sburând cu el. Femeia a raportat incidentul pe Facebook lansând un apel pentru a-l găsi. Întâmplarea ciudată a fost scrisă și de The Sun și a avut loc în Devon, Marea Britanie.

 

“Te rog, te rog, te rog, oricine găsește un chihuahua să mă sune, un pescăruș l-a luat din grădina mea”, a scris Becca Louise Hill pe social media. Câinele se numește Gizmo și are aproximativ șase ani. “Pescărușul s-a îndepărtat cu  Gizmo în zbor. Nu am idee dacă a căzut sau unde ar fi acum” .

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Cadavrul unei femei a fost descoperit intr-un congelator aruncat la o groapa de gunoi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.