În Wuhan restaurantele sunt deschise până târziu și fără măști: videoclipul ambasadoarei italiene în China

În Wuhan, de acolo de unde a început pandemia, acum restaurantele sunt deschise până târziu și fără măști.  De la focarul global covid19 la cea mai populară destinație turistică pentru sărbătorile chineze … Un weekend în cel mai popular oraș chinez din 2020”: Ilham Mounssif, ambasadoarea italiană a culturii în China, spune povestea renașterii orașului chinez.

Citește și De opt ori în spital, dar pentru medici copilul se preface: de 7 luni era bolnavă de cancer

Prin intermediul rețelelor de socializare Ilham, italiană de origini marocane, arată o plimbare de seară pe cele mai aglomerate străzi din orașul chinez: măștile au dispărut și restaurantele sunt pline chiar dacă – după cum spune ea – este aproape ora unu dimineața.

Sursa foto: captură de ecran

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.