Wuhan, infecțiile cu Covid-19 au început să crească din nou

Infecțiile cu coronavirus din China au început să crească din nou, în special Wuhan . Potrivit rapoartelor locale, de fapt, în ultimele ore, în zona asiatică au existat mai multe cazuri pozitive pentru noul Covid-19 raportând 17 noi cazuri. O  cifră atât de mare nu s-a mai înregistrat de mai bine de două săptămâni. Mai mult, conform estimărilor guvernului chinez, 7 cazuri  provin din Mongolia internă, în timp ce 10 au izbucnit în cadrul familiei.

Alertă de coronavirus în China, un nou caz în Wuhan : un bărbat se află în condiții grave la spital

Cele mai afectate zone sunt  Hubei (5), Jilin (3), Liaoning (1) și Heilongjiang (1) . Guvernul chinez se teme cel mai mult de Wuhan, focarul pandemiei Coronavirus, unde subiecții considerați pozitivi sunt asimptomatici  , a raportat Comisia provincială de sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.