În urma unei dispute violente, o soție beată și-a mușcat soțul de penis din răzbunare. Omul refuzase să omoare un șobolan

Vestea despre Mukupa Musonda și soțul ei Abraham sunt înfiorătoare. Cuplul locuiește în aceeași casă din Kitwe (Zambia), în ciuda faptului că au decis să se separe. În așteptarea finalizării tuturor procedurilor de separare, cei doi dorm în dormitoare diferite. Noaptea trecută, femeia ieșise la băut cu prietenii și când s-a întors, a găsit un șobolan în dormitor.

Speriată de rozătoare și sub influența alcoolului,  i-a cerut soțului să omoare șoarecele din dormitorul său, dar acesta a refuzat. În acel moment între cei doi s-a iscat o discuție violentă care a culminat cu o agresiune feroce : Mukupa l-a pe bărbat de penis.

O fetiță de 3 ani rămâne blocată de coada unui zmeu și își ia practic zborul ( video )

Bărbatul a fost dus la spitalul de urgență și se pare că, în acest moment, este încă internat. În schimb, soția sa se va confrunta cu acuzații de violență agravată și mutilare.  Știrea a fost confirmată presei locale de poliție. Purtătorul de cuvânt al forțelor de ordine, Bothwell Namuswa , a declarat:

Mukupa ieșise la băut cu prietenii ei și când s-a întors acasă l-a întrebat pe domnul Musonda dacă ar putea ucide șobolanul din camera sa. Dar se pare că acesta a refuzat…  ”. În prezent, nu este clar cum a ajuns femeia să facă un gest atât de sângeros, deoarece dinamica evenimentului nu a fost pe deplin clarificată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.