În ultimele 24 de ore, în România s-au înregistrat 1.150 de cazuri și 43 de decese

Curba de contagiune a coronavirusului în România rămâne ridicată, unde în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.150 de noi cazuri, iar totalul se ridică la 95.014. Numărul deceselor a crescut cu 43   ceea ce a ridicat numărul victimelor la 3.893.

Covid fără frâne în Franța: alte 7 zone roșii

România rămâne țara cea mai afectată de epidemie din Balcani. Numărul infecțiilor în Croația este în scădere, cu 225 de noi infecții în timp ce în Bosnia-Herțegovina s-au înregistrat 122 de noi cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.