În Turcia, vânzările de parfum au explodat: oamenii folosesc parfumul pe post de dezinfectant

Epidemia de coronavirus a avut un efect inedit în Turcia. Cererea de apă de colonie a explodat. Nu neapărat datorită parfumului, ci pentru că este un dezinfectat puternic. Numit kolonia în turcă, parfumul are o mare popularitate. Rețeta este simplă: etanol, apă și esență aromatică. Conținutul mare de alcool îl face și un bun dezinfectant. Atelier Rebul este unul dintre cele mai vechi și cunoscute parfumuri din Turcia.

Atelier Rebul produce apă de colonie din 1895. Oferă mai multe variante, de la tradițională lavandă la lămâie și mai nou ceai verde. Compania a primit cereri mari și din Qatar, Japonia și Emiratele Arabe Unite. Guvernul turc nu a impus o izolare totală și a preferat să introducă restricții de circulație în weekend.

În Rusia, infecțiile sunt în creștere rapidă, dar Putin invită pe toți să reînceapă munca

Au fost redeschise mall-urile, saloanele de frizeri sau coafură, dar pe bază de programare și reducerea la jumătate a numărului clienților. Măștile sunt obligatorii în transportul în comun și în spațiile publice închise.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.